Menu

TESTIMONIALS

Beste Frank, 

Beste team Wildtrails, 

Ik zou jullie nog eens willen proficiat wensen met de top organisatie en de prachtige verschillende locaties en high quality service op het ganse domein. Dit is uniek in België!

 Groeten en hopelijk tot binnenkort, 

P.T.

____________________

 

Graag wil ik L en T bedanken voor de leuke dag die ze ons bezorgd hebben vorige donderdag. Het team was heel enthousiast over de activiteiten. Bedankt voor alle praktische regelingen! We hebben er echt van genoten!
Ook in het hotel was alles in orde. De streek is echt top & het eten was dan ook weer lekker. We kijken al uit naar een volgende mogelijkheid om met jullie samen te werken.
Een welgemeende bedankt in naam van het ganse team!
Met vriendelijke groeten,

Jessie V

PA to Coca Cola Global Audit

______________________

 

Wij waren zeer tevreden over ons verblijf!
Een mooie locatie, zowel het gebouw als de omgeving. Lekker eten en leuke activiteiten met een professionele begeleiding.

U.
HR Officer
Media Markt - Saturn Belux

______________________

 

On behalf of the whole team, I would like to thank you for the great offsite!
A special thanks to the entire team "Wildtrails" team in the Basecamp, we especially appreciated their flexibility, availability and friendliness. Cooking with "Chef Etienne" and his team was a very pleasant moment and food was excellent! Also the smooth communication with Frauke was a great asset resulting in a successful event.  
Thanks to Frank for passing by on Tuesday evening and have a little chat.

Kind regards,


C. B.
SWIFT

______________________

 

On behalf of the whole Toyota AS Operations team Europe, I would like to thank you and your whole organisation for hosting our teambuilding event. We had great time, sometimes tough even;-)))) in truly fantastic environment.

Best regards,

A. M.

General Manager Operations AS
Toyota Motor Company Europe/Northern Europe

______________________

 

Bonjour,

Voici un petit feedback suite à notre fête du personnel ING du 22/11.

L'avis est UNANIME. La direction et les membres du personnel ont beaucoup apprécié l'activité Djembé. Et ceci c'est grâce à vos prestations et celle de votre 'animateur'! Pour ma part, j'avais quelques doutes qu'une seule personne puisse gérer un groupe (musical) de 157 personnes. Et je dois bien dire que la mission était complètement réussie!
Un seul petit bémol: c'était un petit peu long et le voyage à travers les différents pays était un peu difficile à suivre. Pour le reste, c'était parfait! L'ambiance était clairement au rendez-vous.

Pour ma part, j'ai apprécié notre collaboration et votre flexibilité. A plusieurs reprises, vous avez été amenée à devoir adapter votre offre suite à nos contraintes budgétaires.

Encore une fois merci et à l'année prochaine.


Salutations distinguées, vriendelijke groeten, with kind regards,

L. R.
Communication/Implementation Manager P&O
ING

______________________

 

Uit naam van Y en mezelf en het Brenntag Management Team willen we jou en jouw team heel hartelijk danken voor een uitzonderlijk mooi weekend.

Iedereen was enthousiast over de locatie, de catering, de activiteiten en de naadloze organisatie. Dankzij jullie werd het echt een top-weekend!

Graag tot een volgende keer en groeten,
M

______________________


De reacties hier waren alleszins zeer positief.
Iedereen heeft zich zeer goed geamuseerd en was blij dat het originele activiteiten waren en niet de typische deathrides & touwenparcours.
Ook de accommodatie voor de overnachting kon op veel enthousiasme rekenen.

Bedankt voor een vlekkeloze organisatie en hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes,
A. - Telenet

______________________


Bonjour,

Je reviens vers toi suite à notre team building de la semaine passée; c'était vraiment parfait! Merci pour tout! Toute l'équipe est revenue enchantée de ces deux jours dans les Ardennes.

Merci beaucoup.

Bonne journée,
Alissia

______________________


Dag Frank,

We hebben ons afgelopen vrijdag zeer goed geamuseerd. Sfeer was opperbest en alles was top georganiseerd.
Bedank Bert nog eens in onze naam want hij heeft dat super gedaan.

Groeten

B Spaas - Managing Director - Spaas Kaarsen NV

______________________


Dag Frank,

Bedankt om Anticimex een onvergetelijke dag te bezorgen.
Vond het een leuke samenwerking J
Zal jullie met veel plezier aanbevelen aan anderen!

Thx!

Met vriendelijke groeten
E. B. - Marketing - Anticimex

______________________


Les participants étaient très contents!
Ils ont beaucoup aimé l'activité outdoor, je pense que c'est essentiel de l'organiser à chaque fois.
Pour le reste ils ont trouvé l'endroit très chaleureux et agréable.

Super donc J
G. V. - Puilaetco Dewaay

______________________


Frank,

Net voor het in vakantie gaan, stond dit nog op mijn todo's...

Ik wilde je nog eens persoonlijk bedanken en je hele team feliciteren met wat jullie voor ons in elkaar gestoken hebben. Onze teambuilding was af, jouw team was op en top professioneel. Naast het feit dat ik zelf gelukkig was om te zien dat iedere medewerker van INGENIUM zich goed geamuseerd heeft, en een boodschap mee naar huis heeft, was ik onder de indruk op de wijze waarop jullie alles georganiseerd hadden en enthousiast onder controle hadden. Echt top. Indrukwekkend.

Is voor herhaling vatbaar.
Hopelijk kan je ook genieten van wat vakantie.

Van harte,

Nicolas
gedelegeerd bestuurder

______________________


Frank,

Ons bedrijfsevent zit er helaas terug op, maar we kunnen met veel plezier en trots weer terugkijken op een meer dan geslaagd event!
En dit hebben we ook dit jaar terug te danken aan de samenwerking met jullie!!!
De collega's waren heel erg enthousiast over de activiteiten die werden aangeboden door Wildtrails. De begeleiding ervan was terug TOP!

Het plaatje die dag klopte volledig... FUN, SUN EN RELAX was het motto van die dag... een zomerse dag op een toplocatie met fantastische activiteiten...Het is een plezier en eer om een bedrijfsevent voor een bedrijf als Itineris mét een bedrijf als Wildtrails te mogen organiseren!
Over ons bedrijfsevent zal nog lang nagepraat worden door de collega's en het succes ervan hebben we ook dit jaar grotendeels terug aan de samenwerking met Wildtrails te danken!
Nogmaals dank uit naam van gans Itineris en hopelijk tot volgend jaar voor een volgend bedrijfsevent!!

Sportieve groeten

K. S. HR - Itineris

______________________


Het weekend was zeer goed... spijtig van het slechte weer maar je locatie is prachtig.. er bestaat geen ander woord voor en het zal ons een genoegen zijn om dit in de komende jaren nog te bezoeken

Tot de volgende....?

Vincent L

______________________


Eerst en vooral mijn complimenten voor het fijne weekend! Het huisje was echt fantastisch, heel goed in orde en super gezellig!
Eveneens het lasergame en de teambuilding zaten heel goed in elkaar.
Kortom, voor ons was het onvergetelijk! 
Jullie zien ons zeker en vast nog terug!


Alvast bedankt!

Mvg,
Kim

______________________


Langs deze weg willen we jullie even bedanken voor het hele fijne weekend. We hebben er ontzettend van genoten: het huisje was héél gezellig, leuke ontvangst, heerlijk ontbijt/lunch/BBQ, leuk dat het haardvuur was aangemaakt,... Kortom, dikke pluim voor jullie team ter plekke!

Mvg,
Tamira - Besite

______________________


Encore merci Frank pour la super organisation; c'est vraiment Top de collaborer avec toi et ton équipe toujours très professionnelle.

A bientôt, 
Alain - Mental Coach Olympic Hockey team Red Panthers Londen 2012

______________________


The feedback from the team was very enthusiastic! They enjoyed very much thelocation as well as the organization. Congratulations!
R.J. - Microsoft

______________________


Nog eens bedankt voor jou en je team voor onze goede tweedaagse. Organisatie was vlekkeloos, en iedereen heeft het bijzonder naar zijn zin gehad.
I.B. - Philips

______________________


Nog steeds gloeien we na van de fantastische Kick off die we hadden in de Ardennen. Met name de organisatie van Wildtrails was om door een ringetje te halen! Wat een goede medewerkers heb je, geef ze onze complimenten. Ik hoor niets anders dan lof over de mannen van Wildtrails!
Met vriendelijke groet,
C.H. - Coloplast

______________________


Je tenais à vous remercier pour l'excellence de la location au Presbytère de Vecmont. Non seulement, le lieu est parfait: la rénovation est une merveille (c'est d'un goût très sûr, avec la présence artistique de bois, de pierres), alliant les bâtiments. C'est exactement ce qu'il nous fallait!

Jacques Mercier

______________________


Zoals altijd was alles perfect georganiseerd en ben ik voor jou en je bedrijf een levende reklame.
Proficiat en vele opdrachten toegewenst!
C. V. - Accent Jobs for people

______________________


We hebben allemaal ontzettend van genoten van de fijne teambuilding. Ik heb heel wat reacties gehoord van mijn collega's in de zin van «dit was de tofste teambuilding in jaren», «het wordt moeilijk om dit volgend jaar te evenaren»,... (waarschijnlijk hebben jullie nog wel meer in petto....)
G.w. - Volvo Group Belgium

______________________


Un grand merci pour cette journée en Décembre! L'Organisation était au top même si le temps n'était pas super...
S. C. - Mastercard

______________________


De talrijke positieve reacties van onze personeelsleden bevestigen nogmaals dat de Leadership Conference en het arbeidersevent een immens succes waren. Dit is enkel mogelijk geweest door jullie professionele begeleiding en uitstekende organisatie. Indien er zich in de toekomst nog mogelijkheden voordoen waarbij we gebruik kunnen maken van jullie diensten, zullen we geenszins aarzelen om jullie te contacteren. Evenmin zullen we het nalaten daar waar mogelijk, jullie organisatie aan te bevelen. Nogmaals hartelijk dank aan het ganse team dat van onze events een denderend succes heeft gemaakt.


B. D. - Alpro